Αγροτικός Συνεταιρισμός Λευκάδας ΤΑΟΛ | As Lefkadas Taol

Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ  ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ & ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ» πληροφορήθηκε για την ανάρτηση των δασικών χαρτών και  διαμαρτύρεται έντονα για την υποβολή εκ΄ μέρους του Δασαρχείου Λευκάδας δήλωσης ιδιοκτησίας υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου  στις υπό κτηματογράφηση περιοχές του Δήμου Λευκάδας.

          O Συν/σμός μας  δηλώνει ότι θα συνεργασθεί με κάθε αρμόδιο φορέα και κάθε εκπρόσωπο νόμιμης οργάνωσης (Περιφέρεια, Δήμο, άλλους αγροτικούς συν/σμούς, αγροτικούς συλλόγους κλπ.) για την αντιμετώπιση του θέματος.

         Όπως όλοι γνωρίζομε  το Δημόσιο  στα Επτάνησα  δεν διαθέτει  τίτλους ιδιοκτησίας  και οι εκτάσεις είναι δημοτικές και ιδιωτικές  πλην  ελαχίστων που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο.

        Οι Αγρότες (συν/σμένοι και μη) και οι Πολίτες  της Λευκάδας οι οποίοι αντιμετωπίζουν αυξημένα προβλήματα  στις μεταβιβάσεις των ακινήτων τους και υποβάλλονται σε συνεχή έξοδα μετά και τη προηγούμενη καταιγίδα των μικρών ιδιοκτησιών με τον περιορισμό των κατά παρέκκλιση, θα τύχουν της υποστήριξης  του Συν/σμού  είτε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συν/σμού είτε  με  ανάθεση εντολής σε δικηγόρο για  την υποστήριξη των συμφερόντων τους.

        Συμμετέχουμε ενεργά στην αντιμετώπιση αυτού του σοβαρού θέματος  και  συλλογικά  με   τους  υπόλοιπους  φορείς  του τόπου μας,  με στόχο την κατάργηση των δυσμενών άρθρων και παραγράφων του  Ν.4819/2021.

                                                                            Λευκάδα 4-2-2023

                                                                         Α.Ο.Ε.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

                                                                                 «ΤΑΟΛ»

Αγροτικός Συνεταιρισμός Λευκάδας “ΤΑΟΛ”

Ποιότητα προϊόντων και αποτελεσματική εξυπηρέτηση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ