Αγροτικός Συνεταιρισμός Λευκάδας ΤΑΟΛ | As Lefkadas Taol

Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Κύριοι,

         Μετά την υπ΄αρ. 188/5-9-2021 απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ», καλούμε τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 19-9-2021 , ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ.  από τα γραφεία του Συν/σμού, σύμφωνα με το ισχύον άρθρο 23 παρ. 8 του Ν. 4712/2020, το υπ΄αρ. 3357/334166/27-11-2020 έγγραφο του ΥΠΑΑΤ και το άρθρο 113 του Ν. 4812/30-6-2021. Ειδικότερα η Γ.Σ. θα λάβει χώρα από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των έκτακτων συνθηκών και στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού  COVID-19. Το προς συζήτηση θέμα και λήψη απόφασης επ΄αυτού είναι το παρακάτω:

-Απόφαση για τον όγκο του προϊόντος σταφυλιού αυτούσιο ή μεταποιημένο , που θα εμπορευθεί ο Συν/σμός.

        Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 26-9-2021   και θα συνεδριάσει με τον ίδιο τρόπο, ήτοι με τη συμμετοχή των μελών αποκλειστικά από απόσταση μέσω τηλεδιάσκεψης, χωρίς φυσική παρουσία , από τον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και  ώρα  και  με τα ίδιο θέμα, χωρίς νέα πρόσκληση.

         Η έκτακτη Γενική Συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Webex.    

Οδηγίες χρηστών για την συμμετοχή τους στην  Γ.Σ. μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Webex με την διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού.

1. Επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και εισάγετε το email σας στο σχετικό πεδίο και κατόπιν ακολουθήστε όλα τα βήματα της διαδικασίας εγγραφής όπως αυτά αναγράφονται κάθε φορά:https://cart.webex.com/sign-up-webex

2. Συνδεθείτε στο email σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που υπάρχει μέσα στο μήνυμα που θα λάβετε από την Webex. Κατόπιν δημιουργήστε έναν κωδικό σύνδεσης για τον λογαριασμό σας. Ο κωδικός θα πρέπει να έχει το ελάχιστο 8 ψηφία και υποχρεωτικά ένα κεφαλαίο γράμμα, ένα μικρό καθώς και έναν αριθμό. Γίνονται δεκτοί αποκλειστικά λατινικοί (αγγλικοί) χαρακτήρες.

3. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και κατεβάστε στην συσκευή που θα χρησιμοποιήσετε για την τηλεδιάσκεψη, την αντίστοιχη έκδοση της εφαρμογής:https://www.webex.com/downloads.html

Προσοχή: Θα κατεβάσετε την έκδοση Webex Meetings η οποία είναι διαθέσιμη στο τέλος της σχετικής σελίδας όπως φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί.

4. Αφού ολοκληρώσετε το κατέβασμα, εγκαταστήστε την εφαρμογή στην συσκευή σας και κατόπιν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το email σας και τον κωδικό σύνδεσης που δημιουργήσατε στο 2ο βήμα.

      Τονίζουμε ότι στην περίπτωση  χρήσης υπολογιστή ή , θα πρέπει αυτός να είναι εξοπλισμένος με λειτουργική κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και smartphone ή tablet κατεβάζοντας την αντίστοιχη έκδοση της εφαρμογής.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

       Η συμμετοχή σας είναι σημαντική και απαραίτητη. Παρακαλούνται τα μέλη που  επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση να συμπληρώσουν αίτηση με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, ΑΦΜ, κινητό τηλέφωνο και email)   και να την καταθέσουν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία  του Συν/σμού, επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα μέχρι την 17-9-2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας της πρώτης Γ.Σ. και συγκεκριμένα για την επαναληπτική Γ.Σ. τα μέλη μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την 24-9-2021, ημέρα Παρασκευή την ίδια ώρα. Η υπόδειξη-παράκληση αυτή γίνεται , διότι στις προηγούμενες γενικές συνελεύσεις υπήρξαν διαμαρτυρίες μελών,  ότι τα ίδια ουδέποτε έστειλαν e-mails,για την συμμετοχή τους στην γενική συνέλευση. Σε κάθε περίπτωση είναι αυτονόητο ότι , με την έναρξη της διαδικασίας της γενικής συνέλευσης, θα διαπιστωθεί η απαρτία.

       Για την συμμετοχή σας στην τηλεδιάσκεψη, μια ώρα πριν την έναρξη της διαδικασίας, θα λάβετε στο email σας μήνυμα με τα αναλυτικά στοιχεία συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη τα οποία θα είναι ο αριθμός τηλεδιάσκεψης (meeting number) και ο κωδικός πρόσβασης καθώς και ο άμεσος σύνδεσμος (link) συμμετοχής τα οποία είναι απαραίτητα για την είσοδό σας. Το συγκεκριμένο μήνυμα περιέχει εμπιστευτικές πληροφορίες που προορίζονται μόνο για τους αποδέκτες και προστατεύεται από το νόμο. Κάθε κοινοποίηση, διανομή ή και αντιγραφή  από οποιονδήποτε πέραν του ονομαζόμενου αποδέκτη απαγορεύεται αυστηρά από το ελληνικό ποινικό δίκαιο, από την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων συμπεριλαμβανομένου του κανονισμού (ΕΕ)2016/679  όπως και από τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς νόμους περί πνευματικής  ιδιοκτησίας. ιδιαιτέρως δε από τις διατάξεις σχετικά με το επιχειρηματικό απόρρητο.

         Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να εγγραφούν στην πλατφόρμα με τα ονοματεπώνυμά τους, για να μπορέσει ο διαχειριστής να εγκρίνει τη συμμετοχή τους. Θα χρειαστεί να έχετε καλή σύνδεση internet κάμερα και μικρόφωνο. Δεν θα ευθύνεται ο Συν/σμός εάν δεν έχετε καλή σύνδεση internet. Η κάμερά σας θα είναι ανοιχτή κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης και το μικρόφωνό σας θα είναι κλειστό. Εάν θελήσετε να μιλήσετε θα χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί με την ανύψωση χεριού(raise hand) ώστε να σας δοθεί το βήμα να μιλήσετε.

                                                                                            ΜΕ ΤΙΜΗ
                                                                                   Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

                                                                                            «ΤΑΟΛ»

                                                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                   ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΘΩΜΑΣ              

Αγροτικός Συνεταιρισμός Λευκάδας “ΤΑΟΛ”

Ποιότητα προϊόντων και αποτελεσματική εξυπηρέτηση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ